Dr. MARTINI JENŐ ÜGYVÉD és SZAKORVOS

Szülészet-nőgyógyászat szakorvosa, orvosi műhiba ügyek képviselete

+menu-

header image
Orvosi műhiba ügyvéd paragrafus

Az orvosi műhibás ügyek kártérítési és büntetőjogi kimenetele egyebek mellett orvosi szakkérdések mikénti eldőlésén múlik. Kettős diplomám (orvosi és jogi) előnyét ebben látom: így könnyebb azonos nyelven kommunikálni a kirendelt szakértőkkel, érvelni a hatóság-, bíróság előtt. Az orvos gyógyítani, a beteg gyógyulni akar. Mégis lehet valós vagy vélt, sokszor csak köztük lévő kommunikációs hiba, ami az orvosi műhiba ügyekhez vezet. Független attól, hogy az ügyvédi tevékenység gondossági és nem eredmény kötelem, olyan ügyet, melyet szakmailag (orvosilag és/vagy jogilag) megalapozatlannak ítélek, próba-szerencse alapon nem vállalok. A szakma szabályaival ellentétes szakorvosi véleményt sem adok. Kizárólagosan ún. „sikerdíjas” vállalásra lehetőség nincs.

Kapcsolat

DR. JUR. ET MED. MARTINI JENŐ ÜGYFÉLFOGADÁSA

Dr. Jur. et Med. Martini Jenő egyéni ügyvéd ügyfélfogadása orvosi műhiba és kártérítés ügyekben 2008. január 07. napjától kezdődően kizárólag előzetes telefon bejelentkezés alapján.

Telefon: (06-1) 951 6493

Mobil: 06 30 941 7698 és 06 30 600 8247

Megközelítés

BÁZIS OFFICE CENTER A CENTRAL BUSINESS CENTER IRODAHÁZÁBAN VAN

 

A Central Business Center Buda központi helyén a Csalogány utcát és a Margit körutat összekötő Horvát utcában helyezkedik el a Rózsa-domb és a Budai vár között. Központi elhelyezkedéséből eredően kiváló tömegközlekedéssel rendelkezik. A 8 emeletes irodaházban a Bázis Office Center a 4. emeleten helyezkedik el. Az épülethez saját étterem is tartozik.

Elhelyezkedés Az irodaház a II. kerületben a Horvát utca 14-24. szám alatt található.

 

 

Közelben vannak:

• a Moszkva tér és annak tömegközlekedési központja,

• a Mamut bevásárlóközpont,

• Millenáris park,

• a Margit sziget és a Margit híd, ami összeköti Budát Pesttel és számos bank és szolgáltató központ.

 

 

Tömegközlekedés

• 2-es Metro – Moszkva téri és Batthyány téri megállóktól 5-10 percre

• 4-es, 6-os villamos megállótól 1 perc gyalog

• 86-os, 11-es busz pár perc alatt elérhető

Üzemeltető

Ezt a honlapot a Martini Ügyvédi Iroda a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.